Välkommen hem Helga och Klaus

Jag har vunnit en budgivning på eBay. Jaha, och vad är det för märkvärdigt med det då?  Jag har haft ett konto på portalen i drygt ett decennium och handlat från den vid några tillfällen men detta är faktiskt första gången jag har vunnit en budgivning på siten. En spännande upplevelse kan jag meddela. Så jag ropade hem ett par bromsok och detta är lite speciellt för mig. De har till utseendet liknats med sköldpaddor så nu får jag döpa dem till Helga och Klaus.

Runt tiden jag tog körkort så var 4-kolvsok något man bara hittade på riktigt häftiga bilar och det skulle gärna vara av märket Brembo. Det är just denna sort Helga och Klaus är och som jag kommit över. De har tidigare levt i en sen 944 S2 och är ytterligare en pusselbit för att konvertera min räser till modernare hjulupphängning (någon gång i framtiden).

Måste skicka ett ultrasupertack till min vän Spoonseeker (kolla gärna in hennes fantastiska konst) i Skottland som agerat mellanhand mot Sverige. Köpet skedde faktiskt innan jul och säljaren skeppade bara inom UK. Alltså fick min vän husera det tyska syskonparet. Precis då stannar all frakt i landet pga pandemin så det dröjer innan de lämnar till vårt konungarike. Men så får jag ett meddelande från tullmyndigheten som har fräckheten att fråga om pengar av mig, förbaskade utpressnings fasoner. Hur som haver så var det sista anhalten innan de kunde anlända till sitt nya hem 😀 .

Detta inlägg publicerades i Bromsar, Krönika. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s