Tankbrottning

Det går plågsamt långsamt framåt men det blir fint. En sväng till Biltema så var slangsamlingen komplett igen och tanken kunde monteras. Eller inte. Aktiviteten som företogs kan snarare liknas vid en brottningsmatch med mindre badkar. Det är egentligen inte svårt för tanken skall lutas i bakkant, lyftas upp för att vinklas ner mot rambalken så den lägger sig fint på plats. Men ont om plats är det gott om, dessutom har man slangar och tankband och distanser som skall läggas rätt över allt runt om.

Nu sitter den i alla fall på plats. Kan dock inte bocka av tankmonteringen helt än då jag behöver ansluta ledningarna som går mot motorn. Nu slipper man ytterligare en sak som ligger i vägen i garaget 😉 . Ett glädjeämne var att få dit mitt renoverade bränslepumpfäste med nya gummiupphängningar, blev rätt nöjd med det 😉 .

   
Hade en såndär mellantid, ni vet när man inte vill börja nästa moment för man behöver lämna men tillräckligt för att få annat gjort. Precis sån var det och då pillade jag med jordpunkten för bakljusen. Det såg lite rostigt ut så det blev till att putsa upp alla kontaktytor (hoppade över själva skruvskallen 😉 ). Vet inte om det hjälper mitt dimljustrassel men det är i alla fall en felkälla som är eliminerad 😀 .

Fortsättning följer…

Detta inlägg publicerades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s