Sommarmek

Solen skiner och humöret är på topp. Då drar man till garaget för att arbeta på att-göra-listan 😀 . Så var det i alla fall förra veckan 😉 .

Koppling
Pillade dit packboxen till vevaxeln så nu hoppas jag att det blir tätt igen. I så fall har jag även bockat ytterligare en punkt som rör läckage 😉 . Fick lite mer utrymme på arbetsbänken när jag hängde på Fidanza-svänghjulet på motorn 😉 , nu får jag ragga tag i en momentnyckel så det kan få sitta fast ordentligt.

Tanken
Hittade lite prylar under bilen som såg lite tråkiga ut och som fick åka i blästern. Det rörde sig om fästet till bränslepumpen och bakre fästet till avgasröret, dessutom blaskade jag på lite färg (det fick bli hammarlack) innan jag åkte hem.Sonen var lite mer snorig än vanligt så han fick hålla sig från dagis. Han tyckte att man kunde vara garaget istället 😉 . Där kunde vi konstatera att värmeplåten till bakre ljuddämparen behöver översyn 😦 , får se hur det blir med det. Men jag kunde påbörja pusslet med alla bränsleslangarna kring tanken 😉 . Man kan notera att jag uppgraderat till senare årsmodeller dragning av rundslagningsventilation. Istället för 2 ventiler sitter det bara en. Ventilen är ny och jag tror det var den som spökade och gav soppalukt vid full tank. 

Fortsättning följer…

Det här inlägget postades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s