Gott nytt 2020

Foto:  Göran Larsson

Troligtvis är det bara jag som missat att vi är på väg in i ett nytt årtionde. I vilket fall tycker jag att det är en lite speciell händelse. 10-talet var det verkligen både högt och lågt med min racing, allt från glansdagar med PCSR i Porsche Cup, till flerårigt stillestånd. Utöver det har man fått en ny erfarenhet att agera racinginstruktör och även fått göra en resa med ny däcktyp, slicks 😀 .

Jag hoppas 20-talet bjuder på fler härliga racingupplevelser. Det finns fortfarande en dröm att få vara med en start i YTCC då gärna på SPA och/eller LeMans men jag har inte listat ut hur det ska gå till. Öppnar sig möjligheten så är det dit jag ska 🙂 . Oavsett om jag kommer dit hoppas jag på fantastiska äventyr och mer körning 🙂 .

Det nya året 2020 är tanken att jag kör vidare i MSCC Klubbmästerskap, klass Modsport 3. Jag har ju slicks kvar att slita på och här hoppas jag kunna slipa lite till på personbästa. Nu hoppas jag alla min läsare får en riktigt fin Jul och framför allt ett gott nytt år med många härliga upplevelser!

Detta inlägg publicerades i Krönika. Bokmärk permalänken.