Inför höstracet 2019

Foto: Göran Larsson

Ja, det närmar sig till årets final i MSCC Klubbmästerskap och det är lite olika känslor man har. Börjar man med resultat så hade jag nästan avfärdat tankarna runt det eftersom vi är fler tävlande i år och jag ständigt hamnar näst sist 😦 . Men så ser jag på klubbens hemsida att det blivit klassdelning. Så jag ligger tydligen på 5:e plats i Modsport 3 😀 . Så nu blir det lite roligare att köra om poäng och kunna hålla platsen i serien 🙂 .

Jag är väldigt luttrad när det gäller att prestera personbästa. Den enda anledningen är att det är min enda chans för i år och därför är jag bergsäker att det kommer bli regn 😦 . Det brukar vara min tur, det räcker med att titta på de senaste åren för att se att det är sannolikt. 2 pass med slicks på torrt totalt är statistiken på Knutan. Det blir inte bättre av att det står 5/10 i kalendern när tävlingen går. Så 1.11,1 kan nog stå sig ett tag till.

Fast om det mot förmodan skulle vara torrt på banan under dagen så finns förutsättningar att se låga 10:or 😉 . Bilen är i gott skick att leverera, jag börjar bli varm i kläderna och vän med mina slicks. Så det hade varit helt underbart att få dessa förutsättningar.

Låter kanske som jag gett upp men så är inte fallet. Det är en tävling och jag kommer kämpa in till målflaggan oavsett väderlek (jag gillar ju att köra i regn). Dessutom brukar det vara kul på klubbtävlingarna 😀 .

Detta inlägg publicerades i Racerapport. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s