Det händer saker i garaget

Asså, varför slutföra det man påbörjat när man kan utforska nya möjligheter på andra håll? Det är just vad jag gett mig in på och det som drivit mig dit är vetskapen att det är mindre än en månad till tävlingsstart ( och jag har anmält mig 😀 ). Hjulinställning är av de högsta jag prioriterar inför start. Så nu har jobbet börjat att tillverka en hjulinställningsapparat, främre enheten är nästan klar och så snart allt är klart kommer en utförligare beskrivning på all 🙂 .

Mer som hänt är att bakre stötdämparna har kommit tillbaka. Imponerande hur fort det gick från att jag lämnade iväg dem för frakt till att de var tillbaka. Nu är jag lite kluven, dels för att jag tycker att det är rätt dåligt att de inte kan hålla tätt till att börja med 😦 men å andra sidan tycker jag fått bra stöd från AVO som uppdaterade tätningar och testriggade enheterna utan ta betalt 🙂 .

Så blev det en leverans från Utzon som började med intervalltorkarrelä som skulle beställas varpå lite service delar plockades med och när man ändå höll på blev det även ett växelkors. Växelspaken är rätt sladdrig så nu har jag en solid variant (att lägga på hyllan så länge 😉 ).

Detta inlägg publicerades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s