Hjälp i Garaget

”Pappa, föja me arajet!” Jassåminsann, inte mycket att diskutera där, sonen får helt enkelt följa med ut och hjälpa till att styra upp situationen i garaget 😉 . Välbehövligt då det är lite att ta tag i. Jag har åter igen försökt titta på mitt bakre dimljus för att äntligen få rätt på det. En väldigt pinsamt fel som borde stått med på att att-göra-listan. Nu ska det sägas att jag inte har tålamod att felsöka el så hjälp tas tacksamt emot 😉 . Ok, tar vi det från början är det ganska enkelt, när det på tävling utlyses wet-race skall jag tända lamporna, dvs. halvljus fram och dimljus bak. Med andra ord det är detta jag vill uppnå.

Det som händer i verkligheten i min bil är att jag kan slå på tändningen, ställa ljusknappen till halvljus och slå på knappen till dimljuset bak. Då lyser halvljuset och dimljuset (även den lilla indikeringslampan på dimljusknappen). Så här långt allt väl. Men! När jag startar motorn slocknar dimljuset bak 😦 .

I min trånga skalle borde detta gå att få till med det som sitter där. Har provat med att stoppa i lampor i de främre dimljusen och har kollat säkringarna (ska dubbelkolla för säkerhets skull). Jag är helt mot tattarlösningar med separata knappar och kabeldragningar. Jag menar, hur svårt ska det va…??

Detta inlägg publicerades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s