God Jul och Gott Nytt 2018

Ett år till ända. Ja, man har ju inte kommit så långt man hade önskat. Mycket återstår att göra på räsern innan man kan ut att köra. Dessutom börjar man undra hur bra det kommer gå när man står där på startplattan, första tävlingen på 3 år. Vad jag lärt mig under i min karriär är att oftast blir besviken efter att ha fallerat att uppnå mina högt ställda förväntningar. Som jämförelse är mitt personbästa satt när jag snittade 8 körningar per säsong. Så frågan är om jag är i skick att leverera när jag väl står där?

Men året har ju faktiskt innehållit en del fantastiska erfarenheter. En del motionskörning med bruxet är något som jag faktiskt ser som trevliga minnen. Därtill var man fått besöka en del trevliga arrangemang och så har det trots allt hänt lite i garaget med räsern.

Ett nytt år stundar. Man är väldigt taggad att få köra igen. Mycket för att man minns alla fantastiska upplevelser. Spänningen i väntan på att resultatlistorna skulle publiceras, sida vid sida körning i wet race, passera mållinjen en framskärm före sin medtävlande och så vidare 😀 . Sen kan man addera jakten på varvtiderna. Även om jag har lite nojja om  prestation så är min bil i bra form, jag syftar givetvis på det ny chassiet 😉 . Dessutom har jag lovat mig själv att vara mer systematisk med setup av bilen vilket jag tror kommer belöna sig. Det som är den mest spännade biten är att jag kommer prova slicks, vilket i sig nästan gör det självskrivet att jag kommer köra fortare 😉 . I vilket fall kommer vi få se hur det går och om inget annat så blir det en fingervisning om hur mycket man kan tappa på ett uppehåll 😉 .

Så God Jul och så önskar jag alla läsare ett fantastiskt 2018 😀 !

Detta inlägg publicerades i Jag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s