Historia skapas Nu! #sportvagnsmeeting

Jag har skrivit ner och publicerat min egna historieberättelse men det är mest för att jag tyckte det var lite roligt. Visserligen gillar jag saker från tiden jag växte upp och jag blir väldigt inspirerad av historier från tiden då det begav sig. Men det är just det, inspireras! Att historen blir så spännande är att det hände där och då. En magiskt punkt i tiden helt enkelt och den som inte var med kommer för alltid ha missat det. De som däremot var med har någonting i bagaget som gör livet rikare.

Historia skapas hela tiden och skall man ha ett rikt liv gäller det att vara med 😀 . Just nu har jag begränsade möjligheter att tävla vilket gör att jag saknar upplevelserna som jag nu går miste om.

SvenskSportvagnsMeeting var det som fick mig att tänka i dessa banor. Jag hade i alla fall möjlighet att hjälpa till på rallyt och kunde ta del av 2017 års upplaga av detta fantastiska event. Hade även möjlighet att efteråt gå runt och prata med gamla vänner (och nya??) och inspireras. På ett sådant här event slås man av hur många historier som utspelar sig och alla är spännande. Pratade lite med Fredrik Olsson som jag förhoppningsvis kommer slåss med i MSCC klubbmästerskap, Modsport klassen 2018 😉 (en upprepning från förr när vi körde Roadsport C). Han kämpar nu i SPVM och SSM skulle ge honom behövliga poäng i serien. Den berättelsen är inte slut förrän säsongen är över och då får vi se om hans undermotoriserade vagn kan ta sig upp på ”pallen” i Modsport III i slutresultaten.

Corvetter gör mig glad så jag pratade lite med Toni Bergström som just i den stunden funderade på hur han skulle kunna hålla sin serieledning i Roadsport A. Bekymmret var att på Knutstorp är superseven överlägsen det amerikanska stålet, dessutom är det ett koppel lokala förmågor som har den som sin hemmabana. Just då verkade han inte så hoppfull om utfallet. Nu i eftehand kan man se hur det blev i sammanställningen.

Min gamla klasskompis Dennis K. behövde jag givetvis hälsa på. Trevligt, och han var i färd med att kolla bromsklossarna. Trots att de var blygsamt använda så var de så pass nedslitna att t.o.m jag tyckte det var dags att byta. Den stora frågan var då om de nya beläggen skulle räcka till de båda rejsen i Roadsport C som stundande. Det var lika dant här, om han tog sig i mål med bromsbelägg fick man reda på söndagen.

Min Eliseåkande vän Pontus är mitt i en spännande utveckling. Det var första starten i ett SPVM race. Bra fri träning men tydligen inte lika bra kval. Så frågan var hur bra rejsen skulle bli? Han kör bra och tiderna blir bättre för var gång han kör, men under race kan vad som helst hända och säker blir ibland inte alls som man tänkt 😉 . Kika gärna in på han youtubekanal och titta på de ytters spännade rejsen 😉 .

Detta är bara ett fåtal av alla de spännande berättelserna som utspelade sig (förutom de man kunde bevittna på banan). Även om jag var på plats saknar jag upplevelsen att vara mitt i min egen historia 🙂 . Ännu ett vedträ i brasan att bli klar att köra 2018 😉 . Hur skapar du din egen berättelse??

Detta inlägg publicerades i Krönika. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s