Nyårslöften och Operation ”Bigfoot”

Vad är meningen med att avge nyårslöften när hela poängen att de skall brytas? Jag tror inte så mycket på nyårslöften som ni kanske förstår. Själva poängen med ett löfte är att hålla det därför tänkte jag göra ett eget löfte: att vara i garaget fler kvällar med porschen än jag lyckades med 2016, vilket var ungefär 4 😉 . Det är ca 52 fredagar på ett år, 12 av dem är helgdagar eller andra högtidsdagar som man vill fira, 6 behöver man till underhåll av bruxbilen, 8 st faller bort p.g.a. sjukdom, logistiska härdsmältor eller bara reserelaterad frånvaro. Således finns det 26 potentiella fredagskvällar att spendera med räsern. M.a.o borde det finnas en rimlig chans att hålla löftet. Jag har redan rivstartat 😀 …

Tomten hade den goda smaken att lämna ett par spacers hos mig strax innan julafton. Nu efter julhelgerna har jag börjat min föräldraledighet och lyckades faktiskt att ta mig ut till garaget för lite provmontering. Det var riktigt länge sedan jag skruvade något med Klemens så jag möttes av en väldigt dammig räserbil 😦 . Mina 17″ hjul har jag inte riktigt sett på bilen efter lack så det var rätt spännande att sätta dit dem. Jag hade alltså fått ett par 35mm spacers (begagnade från Finland) och tanken är att de skall sitta fram. Hade gärna haft några mm till men för det priset var det inget att diskutera. De satt riktigt fint och med hjulen på blev det ännu bättre.  Provade även sätta dem på ena sidan för att får en bild på hur det kommer att se ut senare i sin  helhet. Jag har tidigare varit lite tveksam till den antracitgråa färgen på fälgarna men när de sitter på bilen lirar det riktigt bra 😀 . Så jag är jättenöjd. Nu skall jag få fatt i spacers bak och montera däck så man kan avsluta Operation ”Bigfoot”….

Inte nog med det.. man blir väldigt inspirerad av se sin bil med nya hjul så jag pillade vidare. Fixade till ett par distansplattor för fjäderbenen så att de sitter lite bättre (en konstruktionsmiss av mig vid beställningen..). Så jag var nöjd och åkte hem. Hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång..

Detta inlägg publicerades i Chassie, Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s