Kan inte hålla mig ifrån…

Var skall sleven vara? Om inte i grytan!? För ett par veckor sedan var jag bara tvungen att hjälpa till på MSCC KM på Knutstorp. Emotionellt kunde jag helt enkelt inte låta bli. Hjälpte Olle, Micke och Morty att besikta bilar på förmiddagen och på eftermiddagen radade man upp bilar inför start 😀 . Visst man får utstå mycket mobbning att man inte kör (det enda som eventuellt godtas som ursäkt är att man är nybliven pappa) men det kan jag ta. Och ja, man blir sugen på att köra. I vilket fall är det härligt att träffa alla vänner igen vilket är värt allt. Fick en hel del inspiration med mig hem 😉 . Att bara vistas i racing sammanhang slår det mesta faktiskt.

20160423_074531

Bli funktionär!

Efter en dag på banan även bara som hjälpande hand så minskar min förståelse för de som inte är där. Att man faktiskt inte har tid är väl ok men att påstå sig gilla racing och samtidigt föredra att sitta hemma övergår mitt förstånd. Nu kanske någon tycker klubbracing är blaha-blaha och inte Formel 1, men oj vad man missar med en sådan attityd. Klubbracing erbjuder betydligt mer action på banan och vi pratar LIVE! Dessutom kan man kolla bilar på nära håll om man vill se teknik. Förarna är trevliga och stolta över sina ekipage, så det brukar inte vara problem att få bilarna förevisade. Sedan har man mångfalden, på klubbnivå kan man se det mesta från överkomligt till dyrt, från gammalt till nytt. Alltså finns det inte mycket argument kvar. Sedan kan jag berätta ett par  hemligheter: Den sociala biten är underbar. Alla gillar racing så man kan prata i oändlighet med alla på plats om det utan att någon vill byta ämne. Sedan har vi funktionärsbristen. Om du ställer upp och hjälper blir du hyllad som hjälte. Men du kan också i princip välja vilken funktion du vill ha. En flaggpostering är oslagbart om man vill se racing på nära håll. Men vill du känna dig viktig så kan du få stöttning att bli tävlingsledare. Likaså om teknik intresserar så behövs besiktningstekniker. Ja, sen har vi administrativa funktioner som sekretariat som behövs fyllas. M.a.o. finns det fantastisk möjligheter att komma in racingens underbara värld. Alltså den som händer på riktigt utanför din webbläsare och som man kan känna och lukta på 😉 .

20160423_134708

Körning i planerna

Ok, nog om det. Som brev på posten kom insikten att jag måste köra. Således har jag anmält mig till Japtunings dag på Ljungbyhed 21/5. Körde där 2014 med Klemens och det var ett trevligt event. Åter igen får Bodil rycka in som vikarie. Hon fixade ju ringen så lite lokal  körning borde väl gå bra. Sedan kan det vara kul att hålla rutinen igång med alla pinaler jag har 😀 .

Instagram

Slutligen kan jag avslöja att man nu finns på sossialamedia vad jag förstår att det heter. Skapade en profil (@eddievarvstopp) på instagram mest för att ragga besökare till min blogg, jösses vad vad fint det finns att titta på där. Provade hasha lite försiktigt..

Detta inlägg publicerades i Krönika. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s