Vad händer 2016?

Tja, det är väl en motiverad fråga som ställs ganska ofta. Som nybliven småbarnspappa så är man lite begränsad med tid och resurser. Vår familj lever inte direkt fett på slantarna som Försäkringskassan välsignar oss med, tacksamma är vi men några utsvävningar finns det inte utrymme för. M.a.o. tar allt längre tid. Vad gäller min vilja så är det riktigt bra. Jag saknar redan att köra räserbil och bara få vara där det händer. Motivationen är att pilla med bilen är också bra. Nu när jag börjar få en bättre bild av vad det innebär att vara pappa så har jag skissat på en plan.

20150920_094929_024

När bilen ställdes in var den hemkommen från plåtreparation men bilen har varit i lite risigt skick. Småsaker jag stört mig på samt även att stötdämperiet inte mår bra. Nu har jag sagt till mig själv att bilen vara i gott skick inför säsong 2018. Lite tråkigt att skriva men man får vara realistisk 😉 . Nästa gång jag kör bilen skall den vara i gott skick!

Så vad händer i år:

  • Bli klar med reparationen av krockskadan (jag är snubblande nära nu)
  • Köra en banträff, det blir antagligen med Bodil. Man måste hålla igång och det är riktigt kul.
  • Hjälpa till som funktionär på MSCC tävlingar. Då får man i.a.f. träffa kompisar 😉 .
  • Om det finns en möjlighet så kommer jag beställa nya stötdämpare.
  • Beta av listan med småfix på Klemens..

Inte så mycket action men fortfarande en del kul aktiviteter.

Som ni ser släpper jag inte Klemens i första taget. Har blivit inspirerad av Speedhunters och Petrolicious , där man ser skildringar på ägare som har mycket historia med sina bilar. Det känns helt klart igen, så de finns heller inte så mycket anledning att göra sig av med bilen. Det blir som jag skrivit tidigare, resan fortsätter. Kanske man blir som 944 motsvarigheten till Magnus Walker 😉  😀 (skulle inte tro det). Nåväl, till att börja med får man hjälpa till på årets första KM med MSCC. Så sitt inte och surfa på nätet utan anmäl dig och häng med till Knutan, det är där det händer 😉 …

Detta inlägg publicerades i Jag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s