Varvstopp – the next generation?

image

Nu har världen begåvats med ytterligare en individ, nämligen min son Vincent. Jag vet inte vilken inriktning hans liv kommer ta, men om han vill ägna sig åt racing har han kommit till rätt familj 😉 . Han har givetvis en naturlig plats i team Varvstopp om han väljer att ta den. Både mor Linda och sonen är vid god hälsa efter ankomsten.
Vad beträffar min egen racingkarriär är det lite mer osäkert. Vad jag lärt mig under mina år i racingvärlden så är nyblivna föräldrar inte särskilt aktiva, snarare väldigt frånvarande på banorna. Därför har jag ställt in mig på att det blir inget tävlande närmaste året i.a.f. då tillskottet i familjen med all sannolikhet kommer kräva en hel del uppmärksamhet. Räsern finns naturligtvis kvar och förhoppningen är att kunna rusta upp den och köra vidare en vacker dag. Linda har ibland en tendens  att bli lite mätt på min bilabstinens och brukar då skicka ut mig i garaget, så hopp finns…

Detta inlägg publicerades i Jag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varvstopp – the next generation?

 1. Goran O skriver:

  Stort grattis till en Vincent!. Trodde det skulle bli en Ferdinand, Dino eller Ferruccio Persson, men det kanske finns andranamn i leken?

  • eddievarvstopp skriver:

   Tackar Goran!
   Njae, det blev inget sådant inspirerande namn. Vincent skall tydligen betyda segrande så vi nöjde oss med det istället. Han få helt enkelt inspirera andra 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s