2015 års hamstersäsong

Nu medan julledigheten sprider sin paltkoma över riket tänkte jag dela med mig av lite andra framsteg på räserfronten. Under hösten brukar det inte hända så mycket och denna period kan betraktas som lågsäsong. Mitt i vintern brukar aktiviteterna vakna till liv i garaget. Sedan intensifieras det ju närmare vårkanten man kommer för att kulminera till påsk. Då tar körperioden vid. Givetvis behövs det underhåll under sommaren. Även om det inte alltid bara är körningar så pågår en hel del aktivitet i.a.f. När sista körningen är avklarad brukar luften gå ur mig och det är dags för paus. Jag har försökt att motivera mig under hösten men det är lönlöst. Finns ett talesätt om att det som inte blir klart innan jul blir aldrig klart, pyttsan säger jag om det. Jag är en sån som jobbar bäst mot deadlines 😉 . Så jag har accepterat detta faktum och ägnar hösten åt hamstring av prylar, så även i år.

20150925_175956

Kom över en rabbattkod på Hawk så jag beställde 2 HP+ set till framaxeln så nu klarar jag mig ytterligare sådär 4år till utan att behöva köpa bromsklossar 😉 .

Under Höstracet stod jag på dubbelposteringen i Idioten och glodde som en gam på en vit 944. Lite makabert då jag visste att bilen, som framfördes brutalt underhållande, skulle gå till slakt 😦 . Niklas M. ägare och pilot behövde bilen som donator till sin kvaddade 951 och sålde det som blev över. Jag hittade en glasfiberhuv 😀 nu inväntar leverans av densamma..

20151016_190122

På tal om slakt.. En stackars 944 fick sätta livet till i en olycka 😦 . Tack och lov klarade sig föraren utan nämnvärda skador. I en forumtråd ligger de tråkiga bilderna och det som är helt är till salu. På en av bilderna ser jag en styrväxel med servo. Den är nu hemma hos mig. Lite av en chansning hur den mår men äntligen har jag en.

Så god fortsättning på er alla 😀 .

Detta inlägg publicerades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s