Sugen på Roadtrip – Ringen…

Jo, såhär va.. Jag snackar med Linda lite löst om reseberättelser jag läst när hon kläcker ur sig ”Jag vill göra en roadtip igen!”. Det blir jag glad för då det visar tecken på att hon är bättre i ryggen. Sedan börjar funderingarna och de landar snabbt i Tyskland av någon anledning.. Linda tycker detta är lysande ide. Konceptet har diskuterats tidigare så vad vi ”egentligen” skall göra är att titta på slott i västeuropa. Sen att jag kör bana och Linda får se lite blommor ser vi som bonus 😉 .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stans snyggaste selfie 😉 tagen nån stans under Mo i Ranaresan. Man blir sååå sugen men jag tror vi skippar headset denna gången..

Ok, detta har sina implikationer. Klemens kommer antagligen inte ut på bana detta året 😦 . Varför då? Jo Klemens tänker jag inte köra ner på en turistkörning. Feg som jag är lockar det inte att utmana de tyska myndigheterna med Klemens brutala närvaro 😉 . Så Bodil får användas för trippen. En annan konsekvens att finansieringen av äventyret får komma från budgetnedskärnaingar från räsern. Oavsett så hade första bankörning en antagligen inte blivit av förrän typ augusti. Själv tycker jag det verkar som ett bra byte några få körningar med räsern mot en ringenresa med bruxet.

När sånt här kommer på tal så börjar saker te sig naturliga. Lite som att planeterna står i rätt position för detta. Det tragiska är att jag lovade mig själv att köra på ringen innan jag fyllt 30. Nu nästan ett decennium senare har jag fortfarande inte varit där 😦 . Nu finns det en möjlighet så det gäller att passa på. Som det har sett ut de senaste året har vi inte haft mycket utrymme för utsvävningar och framtiden ser inte bättre ut. Så nu satsar vi på en episk roadtrip igen, vi hoppas det går vägen…

Detta inlägg publicerades i Ringen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s