Rullande grustag

Ikväll var jag ute och åkte lite Porsche 😀 . Jodå den funkar. I.o.f.s slingrar den sig på vägen som en pilsk snok. Men inga skumma ljud fån bakvagnen eller växellådan 😀 . Så jag fick dit drivaxeln efter att köpt nya skruvar på Volkswagen. Så nu kan jag lämna iväg bilen på riktning och bilens skumma beteende kan tillskrivas en väldigt oortodox hjulvinkel på höger bak..

20150220_200542

En annan sak. När man dyker ner i en sandfålla så får man även förmånen att njuta av innehållet i densamma, även långt efter man besökt den. Jag hittade t.ex. en prydlig kvarlämning på främre länkarmen… och i bromsoket..

20150220_223301

Jag var riktigt nöjd med dagen så jag ägnade mig åt lite lyxmek. Jag har nu kommit till punkten att jag vill kunna analysera mina loggfiler på plats. Då hade det varit smidigt att kunna läsa av filerna från performanceboxen typ till en dator. Jag gick den långa vägen att fundera på blåtanslösningar eller använda telefonen. Men givetvis fanns lösningen betydligt närmre till hands. Boxen har ett USB uttag så jag grävde lite hemma och hittade en ca 2 m lång skrivarkabel som nu är permanent monterad i bilen. Har jag bara en laptop med mig kan jag enkelt koppla in mig via kabeln som nu ligger prydligt i handsfacket 😉 . Sedan är laptop överlägsen att kolla grafer på dessutom är ballhetsfaktorn kolossal 😀 .

Det här inlägget postades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s