Bildskatt

04pcs 002

Redo för ett pass med PCS på Knutan 2004.  Foto: Linda Winter.

För ett par månader sedan fyllde jag år och fick en present av min underbara Linda som var både fantastisk som överraskande. Vi hoppar in i tardisen (eller annan lämplig tidsmaskin) och beger oss till året 2004.

04pcsKlemens visar hjulhusen i Idioten. Foto: Linda Winter

Jag hade skaffat mig min första Porsche och gav mig ut på de svenska banorna. Min kära sambo hade fått ärva sin fars analoga systemkamera då han gått över till digitalt media. Själv hade jag inte mycket att dokumentera med. Givetvis var hon med på träffar på den tiden och kameran följde också med. Efter debuten på MGCC KM1 körde jag på Knutstorp med PCS. Sedan förverkligades drömmen om en resa genom Sverige för att träffa bekanta och upptäcka nya banor. Det blev Kinnekulle och Anderstorp som besöktes under resan.

04pcs

Ankomst till Kinnekulle, som ni ser har jag knyckt farsans Toyota Picnic som får agera servicebil 😉 Foto: Linda Winter

Hur det nu var så även om kameran följde med så blev inte filmrullarna framkallade. Av olika anledningar prioriterades inte den aktiviteten och stundtals föll det i glömska. Men nu till min födelsedag hade Linda grävt fram de gamla rullarna och tagit sig till fotobutiken för framkallning.

04pcs 001

Foto: Linda Winter

Bilderna jag såg var nästan magiska. Övriga träffar är ganska väldokumenterade. PCS körningen på Knutan finns det lite från men min enda körning på Kinnekulle har jag inget från. Att de sedan är 10år sedan de togs gör att minnen väcks och man blir påmind hur mycket som verkligen ändrats sedan dess.
Tusen tack Linda för de fantastiska bilderna 😙

04pcs 003

Jagad av ett koppel transaxlar. Foto: Linda Winter

Detta inlägg publicerades i Racerapport. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s