Påsk-stress

DSC_0095

Varför är de sista timmana på jobbet innan semestern då man får mest att göra? Det spelar ingen roll hur väl man planerar sitt jobb, det dyker liksom alltid upp saker på slutet. Det var m.a.o. riktigt skönt att rulla ut till garaget igår för att lite distans. Tidigare i veckan hade jag fått ett mail från Lars på Mekson att min låda var klar. Så det blev en tur till Trelleborg att hämta upp den. Han hade mycket riktigt svarvat ner lagertapparna på Audidiffen vilket ar den enda maskinbearbetningen som behövdes. Resten var mest fråga om demontering, montering och inpassning. De gamla lagrena till utgående axlar var verkligen helslut (vilket jag hade misstankar om) så det känns skönt att det blev bytt tillsammans med nya tätningar. Såhär långt är jag mycket nöjd med servicen.

Så igår monterade jag lådan med limfyllda fästen och kände mig riktigt nöjd. Sedan passade jag på att fylla på olja innan den monterades, betydligt enklare än när den sitter på plats 😉 . Jag försökte även plocka loss/spänna främre ledlagret i ena bärarmen för att få rätt på glappet. Ville inte riskera att fördärva det i onödan så jag avbröt mina försök..

Jag har i vanlig ordning semester i påskveckan och jag har varit modig att boka besiktningstid på onsdag kommande vecka. Då vi får se om jag hinner med allt..

Detta inlägg publicerades i Mek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s