Mot Gelleråsen.

Ok, det vart ju lite hemläxa efter Gotland. Med lite fredagsmys, i vanlig ordning, adresserades en del krämpor. Gnislandet vänster fram berodde antagligen på fjädrarna som inte hamnat i rätt läge. När bilen ändå fick åka hiss på lyften justerades hjullagren för tredje gången. Nojjigt detta, man vill inte ha ett haveri till, så hela hjärntrusten i garaget samlades. Utfallet blev att spänna enligt den hårda skolan.. Wiren till huvudbrytaren skulle smörjas, så det blev en del dragande och en hel del 5-56. Det blev mycket bättre men en temporär lösning, wiren kommer definitivt att bytas. Sedan gav jag mig på mitt takräcke med borr och skruv för att få det att inte röra sig, jag ger det en chans till och funkar inte detta går det på tippen. Nu är den i.a.f. preppad för Gelleråsen.

Ny sponsor

Jag hämtade mina däck hos FHRacing, som dessvärre inte kunde laga min punka. Dessa grabbar har verkligen ställt upp för mig så jag vill framföra ett stort tack till dem.

Förberedelser

Jag hjälpte Linda att gräva i en trädgård där jag började tänka. På sista tiden har förberedelserna varit av naturen fixa bilen. Jag drog mig till minnes för några år sedan när jag studerade Knutan via videoklipp och spårvalsbeskrivningar även om jag kört där tidigare. Vad hade hänt med denna rutin? Det var ju faktiskt stimulerande. Så nu blir det mer fokus på de mjuka förberedelserna. Förhoppningsvis kommer allt bli roligare 😉 .

Detta inlägg publicerades i Jag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s