Tillbudsanalys

Nä, jag tänkte inte skriva om priser på Netto. Däremot var jag i garaget och tittade till bilen och fann något som kan betraktas som ”en händelse som kan ge eller skulle kunna ge upphov till skada, sjukdom eller annan skadlig inverkan i arbetet” 😉 . Det var ju klonket i framvagnen på Sturup och jag fann att det glappade i båda hjullagren. När jag hade spänt på båda sidor var det fortfarande glapp i ena hjulet. Det visade sig vara camberbultarna i framvagnen som hade lossat lite. Det förklarar dels klonket och dels varför jag inte presterat bättre tider senare på passet. Nu är det justerat i rätt läge och spänt 😉 . Jag hittade även att jag nog får byta mina polybussningar i framvagnen, likaså börjar bromsklossarna ta slut. Jag tror det klarar sig till Bulltofta i.a.f.

Detta inlägg publicerades i Chassie. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tillbudsanalys

 1. Cedric skriver:

  Detta bör kollas regelbundet, har hänt att dessa skruvat upp sig på båda mina bilar, även fast dom suttit bra ett ganska långt tag. Bra att checka vid däcksbyte ! Tur att du hittade problemen iaf!

  • eddievarvstopp skriver:

   Japp, det har du rätt i Cedric. Det har faktiskt hänt en gång tidigare men det var några år sedan. Jag får nog lägga in en koll på att göra listan för service 😉 .

   Vi Ses på Knutan 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s